لیست اختراعات علي معتمدزادگان
ماده مورد ادعا تركيبي است كه از عصاره برگ چاي سبز/قهوه اي و طعم دهنده هاي گياهي طبيعي شامل زنجبيل/فلفل/دارچين/گلاب/زعفران/ هل و غيره و يا تركيبي از آنها تهيه مي شود. عصاره طعم دار شده كه با نسبت مشخص اجزا و تحت رژيم مشخص دما، فشار هوا، جريان اغتشاشي استخراج و زمان استخراج توليد مي گردد. عصاره بطور مستقيم و يا تحت خلا تغليظ و با خشك كن انجمادي/پاششي پودر شده، سپس با شيرين كننده (ساكارز يا جايگزين آن) و خامه اي كننده لبني/ غير لبني به نسبت معين تركيب مي شود. 25-20 گرم از اين پودر به راحتي در 150-200 ميلي ليتر آب گرم حل شده و آماده نوشيدن خواهد بود. اين نوشيدني تركيب و طعمي كاملا متفاوت از نوشيدني هاي داخل بازار دارد و فاقد پس مزه هاي نا مطلوب مي باشد.
"شبكه كنترلكيفيت صنعتي يكپارچه هوشمند" تركيبي از سختافزار, نرمافزار و اپليكيشن جهت رديابي آنلاين سلامت فرايندهاي صنعتي برحسب استانداردهاي موجود است؛ كه يك نوآوري در سيستم كنترلكيفيت و مديريتكيفيت, جهت تضمينكيفيت فرايند صنعتي ميباشد؛ تحت وبسرويس و اپليكيشن موبايل(سيستم عامل اندرويد و آي.اٌ.اس), در راستاي هوشمندسازي و كنترل يكپارچه فرايندهاي صنعتي, جهت بهينهسازي عملكرد سيستم وبهبود سيستم مديريتكيفيت در هدايت و كنترل فرايندهاي صنعتي,و اخذ تضميني از موفقيتآميز بودن فرايندها, به همراه وجود فاز عملكردي در راستاي بهبود فرايندكنترلي و عكسالعمل سريعتر نسبت به رويداد بوجود آمده ميباشد,كه براساس استانداردهاي جهاني و ملي الزامي صنعت مربوطه مبتني بر تكنولوژي فناورياطلاعات(IT), تكنولوژيارتباطاتوفناورياطلاعات (ICT), الكترونيك, كنترلكيفيت (QC)و تضمينكيفيت(QA)؛ تحت شبكهاي يكپارچه طراحي و به اجرا درآمده است؛ به نحوي كه نقاط كنترلي از طريق سنسورها, بايوسنسورها و بردهاي الكترونيكي تعيين شده بوسيله اينترنت, با شبكه اتصال مييابند, و بازه استانداردي براي آنها مشخص ميگردد, در صورتي كه از حدود استاندارد خارج شوند, پيام هشدار در لحظه به شبكه فرستاده شده و مدير كنترلكيفيت و مسئول بخش مربوطه در لحظه از بروز خطا مطلع ميشود, همچنين از طريق فرايندهاي كنترلي آماري نيز به مجموعهاي از نمودارها و جداول حاصل از رويدادها, به منظور آناليز و وارسي دادهها دسترسي خواهند داشت.
اختراع مربوط به بخش نيازهاي انساني و زير بخش صنايع غذايي و همچنين سلامت و بهداشت مرتبط مي باشد.(بكارگيري بيوپليمر آگار جهت تغليظ مواد غذايي و محيط كشت ميكروبي و مولكولي). در واقع آگار يك بيوپليمر ژل ساز است كه از برخي گونه هاي جلبكي قرمز قابل استحصال مي باشد. اين تركيب با داشتن ويژگي استابيلايزري و امولسيفايري به عنوان يك بافت دهنده مناسب در صتايع مختلف( غذايي،بيوتكنولوژي) كاربرد فراوان دارد. با توجه به دوز مصرفي پايين، نيز نسبت به ساير سيستم ها مقرون بصرفه مي باشد. انچه كه مورد توجه است تهيه حجم مواد اوليه و كيفيت آگار استخراج شده و هرينه تمام شده اين پروسه مي باشد كه تمامي اين شرايط بسته به گونه ي انتخابي دارد كه نوآوري اختراع نيز به سبب به كارگيري يك گونه ي بومي پرورشي است كه با كمترين هزينه به منظور خوراك دام تهيه مي شود، مي باشد.
موارد یافت شده: 4